Verfkorf

Retourneren

Retourneren


Voor alle producten gekocht op de webshop van VERFSCHUUR heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen.
Deze periode gaat in op het moment van in ontvangst name door u of namens u. Tijdens de bedenktijd verwachten we dat u zorgvuldig omgaat met de goederen en de verpakking. Er is geen verzakingsrecht wanneer het product en de verpakking niet meer in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren.
Wanneer u gebruik wenst te maken van het verzakingsrecht dient u dit binnen de gestelde 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product per mail kenbaar te maken. Aan het afzien van de aankoop is geen betaling van een boete verbonden en dit kan zonder opgave van de redenen.
De goederen dient u onbeschadigd en ongebruikt (in originele staat en onbeschadigde verpakking) uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren. De ontvangstdatum geldt als controle. Alle meegeleverde documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden bijgevoegd te worden.
Het retourneren van een product, aangekocht op onze webshop voor levering aan huis, moet altijd aangemeld worden per mail. Een product retourneren kan op 2 manieren:

U wenst het product op te sturen. De rechtstreekse kosten voor retourneren vallen ten laste van de koper. Het product wordt steeds eerst nagekeken en indien conform de voorwaarden geretourneerd, betaalt VERFSCHUUR u het aankoopbedrag, binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, terug.
U mag het product ook steeds binnen brengen in onze winkel. Op die manier kan u dadelijk een ander product uitzoeken. Ook hier geldt het 14 kalenderdagen verzakingsrecht. Tevens moet u in het bezit zijn van het originele aankoopbewijs of kassabon.


Als blijkt dat de goederen niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn ontvangen dan wordt het gestorte bedrag niet, of niet volledig terugbetaald. Het product blijft in dat geval uw eigendom. Op uw verzoek kan het product ook opnieuw naar u worden verstuurd, mits het betalen van de bijhorende verzendkosten.